Årsmöte 2024

Välkomna till Eyjas årsmöte söndagen den 10 mars med start kl 11:00. Årsmötet kommer hållas i Oxstallet i Gustavsberg. Alla medlemmar som kommer får en liten välkomstpresent

Vi startar förmiddagen med en föreläsning tillsammans med Emma Möller Ljungqvist. Emma blev utsedd till SIF Trainer Of The Year. Hon får utmärkelsen för sitt mångåriga engagemang och pedagogiska arbete med att utbilda elever vid ridskola och sin förmåga att kombinera lång erfarenhet som islandshästridlärare med kunskaper i coaching och Sensing Yoga. Efter föreläsningen så bjuder vi alla medlemmar på lunch och fika, därefter startar årsmötet. 

Som medlem har du möjlighet att lägga motioner till årsmötet. Har du förslag på förändringar eller sådant som du vill att föreningen ska genomföra skriver du en motion och mailar till styrelsen, info@eyja.se senast den 25 februari. En motion är inte något komplicerat. Skriv ett kort och enkelt e-postmeddelande. Tala om vad frågan gäller, vad du vill att årsmötet ska besluta och varför samt skriv vem du är, namn, telefonnummer och gärna e-postadress. Även barn och ungdomar har rätt att skriva motioner! 

Årsmötet väljer bland annat vilka personer som ska ingå i styrelsen. Det är viktigt att du som medlem utnyttjar möjlighet att påverka vilka personer som väljs. Kom på årsmötet och var med och påverka!

Samtliga dokument som årsmötet kommer att ta ställning till kommer att finnas här på vår hemsida.

Glöm inte, för att få rösträtt på årsmötet så måste medlemsavgiften vara inbetalad senast den 28 februari. Medlemsavgiften betalas in till Eyjas bankgiro med namn och medlemskap som referens.

Eyjas bankgiro: 5821-0816

Avgifter 2024:
– Familj 675 kr
– Senior 580 kr
– Junior 225 kr
– Stödmedlem 130 kr

Inte medlem ännu? Läs mer här: https://www.eyja.se/bli-medlem/

För att kunna beräkna lunch och fika så önskar vi att man anmäler sig till årsmötet. Anmälan och motioner skickas till: info@eyja.se. Det går också bra att anmäla sig via vår Eyjas Facebooksida.

Varmt välkomna önskar Eyjas Styrelse 

Rulla till toppen