Bild på islandshästhingst
Bli medlem

I medlemskapet ingår automatiskt medlemskap i Svenska Islandshästförbundet, SIF, med en prenumeration av tidningen Icehorse. Medlemskapet gäller per kalenderår, från januari till december. Alla medlemmar i Svenska Islandshästförbundet blir anslutna till en mängd förmåner som du kan läsa mer om genom att klicka härDet finns olika typer av medlemskap, läs mer längre ner på denna sida.

Vill du bli medlem skickar du ett mail till medlem@eyja.se. Viktigt att du anger: förnamn, efternamn, personnummer, mobilnummer, mailadress och ange vilket medlemskap du vill ha. I samband med anmälan betalar du medlemsavgiften (ange ditt namn + medlemsavgift som referens).

Avgiften betalas in till bankgiro 5821-0816 och först när betalningen kommit in till Eyja blir du registrerad medlem.

Observera att vi behöver spara dina personuppgifter för att kunna kommunicera med dig kring ditt medlemskap i Eyja. På vår GDPR-sida beskrivs hur vi hanterar personuppgifter, läs den innan du skickar in ansökan om medlemskap. Genom att du ansöker om medlemskap samtycker du att Eyja Islandshästförening hanterar mina uppgifter.

Olika medlemskap och priser:

– Huvudmedlem 
Senior eller ungdom som är medlem. Senior >19 år, Junior till och med det år man fyller 18 år. 
Pris: Senior: 580:-, Junior: 225:-

– Familjemedlem 
Alla som är skrivna på samma adress. Valfritt antal familjemedlemmar kan knytas till medlemskapet. Avgift för första familjemedlemmen, från andra är det gratis.
Pris: 675:-

– Stödmedlem 
För att bli stödmedlem måste du först vara huvudmedlem i en annan lokalklubb. För att bli stödmedlem lämna in en ansökan om medlemskap och skicka ett mejl till medlem@eyja.se med information om att du vill bli stödmedlem i Eyja och vilken förening du är huvudmedlem i. Är fullvärdig medlem även i stödklubben (men får inte tävla för stödklubben). 
Pris: 130:- 

 

Foto på två islandshästbröder
Bild på islandshäst som vilar
Foto på islandshästföl
Rulla till toppen